Zaterdag 12 november:                               Meerlo-Boekend.

Een schitterende najaarsdag in november, aangename temperatuur van tegen de 15 graden, een mooi zonnetje aan de hemel, al staat die wat laag natuurlijk, en een zwakke oostenwind. Dat bracht negen heren op de been voor een toertocht op de weg. Er werd voorgesteld de route Meerlo-Boekend te nemen, een hele mooie route van bijna 90 km over meestal rustige wegen, met Meerlo als keerpunt. Sinterklaas was tijdig binnen dus kreeg Rob vrijaf om mee te kunnen. Waar de pepernoten vanaf kwamen die in de achterzak aangetroffen werden door een van de fietsers  ruim na afloop, lijkt vrij evident te zijn.  Het is wat uitzonderlijk om in November nog onder zulke condities de racefiets in plaats van de mountainbike of de gravelbike onder handen te hebben. Dus genoot het negental met volle teugen van dit cadeautje en louter tevreden renners na afloop bij de Siem aan de koffie. Prachtige rit onder dito omstandigheden.
Een mountainbiker die in zijn eentje de Schaak had gereden kwam even later binnen, er bleek om half twee niemand aanwezig te zijn, dus besloot hij dan maar zijn persoonlijke record op het Schaak parcours aan te scherpen. Gezien de tevreden uitdrukking gaan we ervan uit dat dat gelukt is.
Een groepje dames verder voor het betere gravelwerk en daar was het vanzelfsprekend ook uitstekend weer voor. Verder bleek een viertal gravelbikers een zeer aantrekkelijke lange tocht van 117 km in de contreien van Nettetal te hebben gereden. Een uitmuntende zaterdagmiddag kan worden bijgeschreven !

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *