Zaterdag 28 december: Oostappen / All tracks.

Een schitterende zaterdag na een nachtje met wat vorst, volop zon en nauwelijks wind. De heren A groep maakte van deze gelegenheid gebruik om alle vaste tracks in de omgeving te fietsen. Maar liefst negen man gingen de uitdaging aan en die is niet mis. Meijel, Neerkant, Dennendijk, Schietberg, Liessel, Vlierden, Bakelse bossen en Zandbos Deurne. Een prima pauzeplaats in zaal Thijssen in Vlierden voor koffie met vlaai. In totaal 125 km op de tellers, voorwaar geen kleinigheid mannen !
Dan na de middag, ondanks het fantastische zonnige weer maar vijf liefhebbers aan de start. Er werd gekozen voor de parcoursen van Meijel, Neerkant, Liessel, Schietberg en Oostappen. In totaal tegen de 70 km en heerlijk gefietst onder de best denkbare omstandigheden. Al was het toch op enkele plekken wat glibberig na de nachtelijk regen van donderdag op vrijdag. Dat betekende dan ook drie van de vijf een stuurfout, gelukkig allemaal zonder gevolgen.
Gezien de korte tijd die over was een snelle koffie bij de Heere, waar de A groep van hun all-tracks tocht aan het nagenieten was. De reden van de  wat lagere opkomst werd later duidelijk, een zestal heren bezocht de Uilentocht, de nightbike versie van Liessel. Hele aardige tocht over prima paden, met een totaal van 170 inschrijvingen. Een prachtige zaterdag!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *