Zaterdag 4 mei: Koffie met vlaai tochten.

Het was koud en de hemel zat vol kleine buien op de zaterdagmiddag van de koffie met vlaai tochten. Een stevige koude noordenwind en de kans op buien deed de meeste wegfietsers besluiten thuis te blijven. Uitzondering daarop vormde een klein damesgroepje dat toch voor de wegfiets koos en het daadwerkelijk zo goed als droog hield. Wel veel last van de wind.
Dan was er een vijftal dat gehoor gaf aan de oproep van Jan om de mountainbike te pakken en vanaf 13.30 uur wat kilometers in het bos te maken. Tweemaal Meijel en tweemaal Neerkant werd gereden. Beide parcoursen lagen er voortreffelijk bij en het vijftal genoot er met volle teugen van. Een klein buitje, maar dat deert de fietsers in het bos niet. Er worden nog een paar einzelgangers gesignaleerd.
Eenmaal bij de Siem bleek er ook een wegfietser uit de A groep te zijn die met de dames mee was gefietst. Dus al met al maar pakweg tien vlaai gegadigden. En die viel niet tegen, overheerlijke aardbeienvlaai, beschikbaar gesteld door de gebroeders uit Helenaveen. Waarvoor dank mannen ! Slagroom naar keuze. Dan toch maar een tweede stuk………

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *