Zaterdag 5 september: Achelse Kluis.

Afgelopen week is er stevig gefietst door Vélo-fietsers. Een tiental heren A – hun Italië expeditie werd afgelast- had een programma van drie dagen. Op donderdag, vrijdag en zaterdag werden er respectievelijk mooie tochten gereden in de Ardennen, Eifel en op de Veluwe. Vooral de klimdagen waren stevig met ruim 3000 hm op beide dagen.
Een groep van zeven heren B had een korte klimexpeditie in de Vogezen, ter compensatie van ook een Italië expeditie die geen doorgang vond. Ondanks een paar regenbuien konden er nog erg mooie klimtochten gereden worden. De sfeer zat er goed in en de groep kan tevreden terugkijken op een geslaagd evenement zowel op sportief gebied als wat gezelligheid betreft.  

Op zaterdag stond de mooie toertocht Achelse Kluis alternatief van 95 km op het programma. De omstandigheden waren prima, wel stond er een stevige westenwind. De groep van elf twijfelde even om te splitsen en besloot vanwege deze wind die in één groep aan te pakken. Uiteindelijk werd het een prima toertocht in mooi regelmatig tempo.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *