Zondag 22 Augustus: De Sjeiven Dörpel / St Huibrechts-Lille.

Na een regenachtige nacht toch best wel prima weer voor de zondagse toertochten, een aangename temperatuur, wel een behoorlijke stevige westenwind. Een prima opkomst bij heren A/AB en die hadden St. Huibrechts-Lille van 94 km op de kalender staan. Twee groepen van zeven renners die na afloop enthousiast waren over hun route.
De damesgroep was relatief klein deze morgen, een drietal en zij kozen voor ronde Lierop en ook hier een tevreden groepje na afloop, al was het soms hard werken tegen de wind.
De heren B, meestal de grootste afvaardiging, was ditmaal qua aantal in mineur. Toch nog negen liefhebbers en er werd voor ronde Sjeiven Dörpel in Aldeneik gekozen. De stevige wind speelde ook hier parten de heenweg. Opvallend veel waterplassen nabij Aldeneik, waar het stevig geregend moet hebben gedurende de nacht. De terugweg verliep een stuk vloeiender met de wind van achter of van opzij. Mooie tocht van tegen de 90 km. Alweer een prima fietsweekend en de Piemonte gangers lijken er klaar voor. De Stelvio groep, heren A en AB heeft nog een week trainingsarbeid voor de boeg!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *