Zondag 22 november: Een kritische noot……..

Een wat grijze en later een iets druilerige morgen, maar niet genoeg regen om de fiets in de garage te laten staan. Dus toch een behoorlijk aantal fietsers present.
Er zijn wat berichtjes binnen gekomen die toch wel wat aandacht verdienen. Er worden groepen fietsers geconstateerd waarbij het toegestane aantal van vier ruimschoots wordt overschreden. Dat is jammer, want het betreft ditmaal ook een groep Vélo-renners. Als we het draagvlak voor de versoepelde maatregelen voldoende groot willen houden is dit een minder gewenste actie. De praktijk wijst ook uit dat het aantal covid-besmettingen niet voldoende snel zakt. Dus laten we aan elkaars gezondheid denken en meenemen dat we dat als club ook uit willen stralen. Een terechte oproep van onze voorzitter.
Verder is er een tijdje geleden een mooi initiatief gestart om een clubje rustiger-aan-heren B te formeren op zondagmorgen. Nu het weer kan in groepjes van vier, bij deze een oproep om dan ook op te komen dagen. Alleen dan heeft dit goede initiatief kans van slagen. Op naar een volgend fietsweekend onder hopelijk goede omstandigheden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *