Dames: 11-12-13 maart

Eindelijk zon! Wel een frisse wind op vrijdagmiddag en geen felle zon, maar toch, prima weer om te fietsen. Vijf dames en 1 heer voor vertrek op het Raadhuisplein. Rondje Peel en Maas: via Beringe, naar Grashoek, achterom naar Koningslust, de Middenpeelweg over naar Maasbree, naar Baarlo en dan langs de Maas – met de wind in de rug – naar Kessel en Kessel-Eik. Via het fietspad naar Helden en Egchel. Op de Heibloemseweg gaan we links zodat we de gemeente even verlaten om via de Witdonk en Roggelsedijk weer terug naar Meijel fietsen.

Op zaterdagmiddag maar liefst 11 dames voor de ronde “Lottum”. Een nieuwe fiets werd bewonderd. Wat meer zon dan vrijdag maar ook een beetje meer wind. Tijdig doorschuiven zodat we allemaal aan de beurt komen. We fietsen achterom Beringe naar Panningen, Helden, Maasbree naar Boekend. Daar moeten we even een blokje om voor een wegomleiding. Even later zijn we weer op de route. Via een stuk Greenport bikeway gaan we richting Grubbenvorst. Daar zit ’t terras bij de ijssalon al redelijk vol. Door naar Lottum, het keerpunt van vandaag. Via het fietspad naar Horst, waar we voor het dorp afdraaien richting Interchalet. In Sevenum werd het tempo netje aangepast zodat iedereen er bij kan blijven. Via de bekende weg terug naar Meijel waar we bij de Nostalgie nog een tijdje napraten (na de telefoons gecheckt te hebben).

Zondagmorgen is het weer wit van de vorst maar met zon en een frisse wind. Vijf dames en 1 gastrijder reden rondje Castenray.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *