Damesgroep: 18-19-20 maart

De hele week een strak blauwe lucht, zon en een frisse wind. Op vrijdagmiddag echter bewolking, fris maar minder wind. Vijf dames en 1 heer op het plein. Gekozen werd voor de ‘dikke huizen’ route. Een route door het Brabantse land die – zoals de naam al doet vermoeden – langs mooie, grote, soms oude huizen komt. Via Neerkant naar Asten, door Asten naar recreatiepark Oostappen, erom heen naar het kanaal richting Lierop. Voor de bebouwde kom linksaf en meteen weer rechtsaf richting Someren. Een stukje om Someren heen naar Someren-Eind. Weer richting kanaal en via Ospel en Ospeldijk weer terug naar Meijel. Iedereen was blij weer aan warme thee/koffie/chocomel te zitten en lekker op te warmen.

Op zaterdagmiddag nog steeds bewolkt en fris. Maar liefst 12 dames en 2 heren op het plein. Dat betekent splitsen. In gelijke groepen werd de bijna 85 km lang ronde Achelse kluis gefietst. Geen bijzonderheden deze tocht en gelukkig ook geen lekke band. Met deze temperatuur is het immers niet fijn om stil te moeten staan. Voor de finale van Le Primevera zijn we weer terug bij de Nostalgie waar een kleine 10 minuten de tweede groep ook arriveert.

Dan de zondagmorgen: 5 dames en 2 heren die samen Bakel – Milheeze fietsen. Af en toe komt de zon zelfs door maar de temperatuur blijft aan (te) lage kant. Toch een mooi fietsweekend.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *