Damesgroep: 19-20-21 juni

De zomer lijkt nog ver weg. Op vrijdag leek het wel herfst. Daarom maar een select groepje van 3 dames en 1 heer, maar ze hielden het wel droog.

Op zaterdagmorgen stond Maaseik op het programma. Ook hier maar vijf dames waarvan er een in Heel voor de weg terug naar huis koos vanwege andere verplichtingen. De vier overgebleven vervolgden de route en hielden pauze bij het bekende café in Aldeneik. Na 108 km weer terug in Meijel en ook nu droog gebleven.

Zondagmorgen: vijf dames op de vertrekplaats. Ook nu weer richting Roermond, fietsbrug in Linne en weer terug naar Roermond. Langs het Outlet – waar de auto’s weer in de rij stonden voor een parkeerplaats – naar Asselt, Beesel en via het veer richting Helden. Een steeds slapper wordende achterband werd opgepompt in de hoop dat ie zo houden. In Beringe moest er echter weer wat lucht erbij gedaan worden. En toen begon het te regenen. Drie dames zochten een schuilplaats bij Verlinden en werden door een ’taxibusje’ terug naar Meijel gebracht. Bij de Nostalgie zaten inmiddels de twee andere dames al aan de thee. Hopelijk wordt het weer komende week een stuk beter.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *