Zaterdag 21 mei: Kevelaer

Op deze zaterdag de laatste voorbereidingstocht voor de 8 fietsers die naar Wenen gaan. Maar liefst 20 liefhebbers om in Kevelaer een kaarsje aan te steken. Het weer was dan ook weer prima. Via Neerkant, Helenaveen, Evertsoord, Kronenberg naar Meterik en Castenray. In Well werd via de brug de Maas overgestoken. Vlak na de Wellsche Hut reden we Duitsland binnen. Na zo’n 50 km waren we in Kevelaer. Daar werden eerst de nodige kaarsjes gebrand. Voor een goede reis naar Wenen en voor ieders eigen intenties. We lieten ons de koffie en torte weer goed smaken. Via Twisteden en Lingsfort ging het richting Lomm om met het veer naar Lottum over te steken. De wind zat mee en voor 13.00 uur waren we weer terug in Meijel. In het fotoalbum staan enkele foto’s.

Een mooie tocht waarbij we 1 keer lek konden noteren.

Op zondagmorgen 7 dames voor een kortere ronde. Omdat het wegdek nat was 2x lek. De route werd daarna wat ingekort om toch op tijd bij de koffie te zijn.

B-groep

Wederom een vijftal renners, waaronder enkele nieuwelingen,  voor een rondje richting Maasbracht, terug langs de Maas via Kessel naar Meijel. Een lekker tempo en helaas drie keer lek.

De herengroep reed zaterdag een klimtocht in de Eifel van Eschweiler, mooie ronde van 130 km.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *