Damesgroep: 25-26-27 november

Al een tijdje geen verslag meer gepubliceerd. Dat wil niet zeggen dat er niet gefietst is, in tegendeel, de atb dames – en dat zijn er heel wat minder dan de race dames – zoeken bij goed weer zeker twee tot drie keer de bossen op.

Deze vrijdag vier dames en vier heren. Eerst twee keer de route in Neerkant. Daarbij moest 1 dame er voortijdig mee stoppen vanwege materiaalpech. De rest reed nog door naar de nieuwe route in Meijel. Deze werd niet helemaal gereden zodat iedereen weer op tijd terug was.

Op zaterdag 6 dames voor een geplande langere tocht. Vanwege de afwezigheid van wind en de droge omstandigheden werd voor de Schadijkse bossen gekozen. Dat wil zeggen dat er eerst 20 km overbrugd moet worden: langs het kanaal naar Helenaveen, door de Mariapeel richting de Midden-Peelweg en via Horst-America naar de Lorbaan waar een startpunt is van deze 19 km lange route.
Het parcours lag er zoals verwacht perfect bij; geen modder en geen lossen zand. Op het eind weer verzamelen en gezamenlijk terug, nu via de Belgenhoek. De temperatuur was inmiddels wat gezakt zodat de warme thee/chocomel goed deed.

Op zondag een select groepje dat de routes in Neerkant en Liessel reed.

Mooi fietsweekend onder perfecte omstandigheden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *