Damesgroep 26 – 27 – 28 februari

De atb maakt geen kans meer bij de damesgroep. Op vrijdagmiddag werd weer gekozen voor de racefiets. Twee heren en vier dames present op het Raadhuisplein. Geen zon maar gelukkig weinig wind. Er werd gekozen voor richting Kelpen/Ell. Tempo was al redelijk. Twee uurtjes fietsen was met deze temperatuur echter wel voldoende.

Op zaterdagmiddag de officiële afsluiting van het atb seizoen. Maar ook nu waren de aanwezige 6 dames en 2 heren met de racefiets present. Veel zon deze middag maar nu met een koude oostenwind. Rondje Meterik dan maar. In Ysselsteyn een lekke band. Dit werd niet bepaald een “Verstappen wissel”. Maar goed, uiteindelijk lag er een goede binnenband op en kon de tocht hervat worden. Weer even warm trappen en wat verder op rekening houden met elkaar qua tempo. De koude vreet wat meer energie. Uiteindelijk bij de Siem waar al een paar herengroepen de vlaai al achter de kiezen hadden. De dames laten zich de vlaai / koffie/ thee goed smaken.

De temperatuur net boven 0 en weer een koude wind. De zon moet haar best gaan doen op zondagmorgen. De zes dames en 1 heer gaan via Beinge, Panningen, Helden, Maasbree naar Blerick. Langs de Maas tot op het industrieterrein. Hier zoekt de groep de Greenport Bikeway naar Sevenum. Na een klein ommetje wordt deze gevonden. Een mooi breed fietspad dat parallel aan het spoort loopt. In Sevenum gaan we weer richting Maasbree, Koningslust, Beringe en weer terug naar het Meijelse. Bij de Nostalgie kijken we terug op een mooi fietsweekend met in totaal zo’n 180 km.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *