Damesgroep: 26 – 27 – 28 juni

Vrijdagmiddag: mooi weer, zon en redelijk veel wind. Zes dames en twee heren op het plein. Richting Roermond, via Heibloem, Heythuysen, Baexem, Heel, Panheel, via de Polbrug naar Heel en langs het kanaal naar Roermond. Bij het oversteken naar Horn ging het mis. Een van de twee voorste dames draaide eerder in en raakte met haar voorwiel het achterwiel van de ander. Schade aan de helm (weer eens bewijs dat een helm een hoofdzaak en noodzaak is), schouder en bovenbeen. Maar de onfortuinlijke kon de tocht voortzetten. Via Haelen weer terug naar huis.

Voor de zaterdag stond Kornelimünster op het programma. Het animo was echter dermate min dat besloten werd om om 13.30 uur een langere tocht te fietsen. Helaas kwamen er uiteindelijk maar 3 dames die, vanwege de harde wind, voor een kortere ronde kozen: via Vlierden tussen Helmond en Deurne achter Bakel en Milheeze om, mooie route van 64 km (staat inmiddels ook op deze site).

Zeven dames op zondagmorgen, een zonnetje en weinig wind. Richting Slingerberg maar niet zover natuurlijk. Via de Polbrug, Heel, Roermond, Horn naar Buggenum en Neer. Via de gebruikelijke weg terug naar Meijel, naar ’t terras.

Mooi fietsweekend en als we de weersverwachtingen mogen vertrouwen komt er veel warm fietsweer aan. We zullen zien!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *