Damesgroep: 28-29-30 augustus

Met het weer zat het wel snor dit weekend met iedere dag een hogere temperatuur en iedere dag een grotere groep.
Op vrijdag een groepje van 4 dames en 2 heren. Vertrek via Neerkant naar Heusden, Asten naar Lierop. De mooie weg door het bos naar de Heezerweg, richting Someren, Someren-Eind en via Ospeldijk na 65 km weer terug naar Meijel.
Zaterdagmiddag 8 dames voor een iets langere tocht: Rustig En België. Een tocht van 75 km die een klein stukje de zuiderburen aandoet en de mooie achteraf wegen volgt. De snelheid bleef de hele tocht redelijk hoog.

Zondagmorgen: een geel/rood gekleurd Raadhuisplein. Veel animo deze mooie ochtend: negen dames en 1 heer. Via Neerkant richting Helenaveen, Snoesterbaan, binnendoor richting Griendtsveen. Dan naar Ysselsteyn, Veulen, America, door Sevenum. De wind hebben bijna de hele tijd (schuin) van voren en dat op de lange rechte wegen. Na Sevenum rechts de Snelkenstraat op. Bij de splitsing met Broek is de weg helemaal afgesloten. Omkeren en dan maar even via de grote weg de wegafsluiting omzeilen. Via Maasbree, Koningslust en Beringe gaat het snel, met twee jonge meiden op kop, weer richting de Nostalgie. Mooi zonnig fietsweekend!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *