Damesgroep: 30-31 oktober, 1 november

Eigenlijk nog best prima weer om op de weg te fietsen, maar het bos ligt er natuurlijk ook prima bij. Dus op vrijdagmiddag drie dames en twee heren met atb fiets op de bekende vertrekplaats. Voor de afwisseling wordt gekozen voor het parcours in Kronenberg. Een vrij vlak parcours, ook droog nu, met eigenlijk als enige obstakel een losse zand vlakte. In de bossen bij Grashoek werden nog paadjes verkend en toen weer terug naar Meijel.

Op zaterdagmiddag wat eerder vertrokken om naar de Schadijkse bossen te fietsen ditmaal met vier dames en drie heren. Langs het kanaal naar Helenaveen en door de Mariapeel naar de Zwarte Plak weg. Steeds maar rechtdoor tot in America en dan linksaf naar de startplaats in de Schadijkse bossen. De snelle gingen voorop, de rest er achteraan ieder zijn eigen tempo fietsend. Zoals verwacht lag de route er prima bij. Vrij in het begin kwam ons een Heren B rijder tegemoet: stukken aan de fiets. Iedereen genoot van het parcours en de prachtige herfstkleuren. Op de parkeerplaats werd weer verzameld en dezelfde weg terug naar huis gefietst. Besloten werd om bij goed blijvend weer de volgende week zaterdag deze tocht nog een keer te doen.

Op zondagmorgen en klein groepje: drie dames en één heer. Gekozen werd voor het parcours in Liessel en op de terugweg nog een lusje in de Neerkantse bossen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *