Damesgroep: weekend 10-11-12 oktober

Het weer was nog prima om de racefietsen te gebruiken. Op vrijdag zes dames. Korte broek en korte mouwen. Via Heibloem, Roggel, Haelen, Horn naar Beegden. Langs de Maasplassen naar Panheel. Via Thorn, Ittervoort, Neerritter, Haler, Weert, Schoor, Nederweert en Ospel weer naar huis. Ruim 70 km op de teller. Dat was vast een goed begin.
Op zaterdag vijf dames en een heer. Deze dag via Heibloem, Roggel, Neer, Buggenum naar Roermond. Langs het Outlet (je snapt niet dat mensen met dit mooie weer in de file willen staan voor een parkeerplaats), Mijnheerkes naar Asselt. Via Beesel en Kessel weer terug naar Meijel. Nu ruim 60 km op de teller en op een spatje na droog.
Na de gezellige feestavond van zaterdagavond op zondagmorgen vijf dames op het plein. Besloten werd om weer eens langs de Maas te fietsen. Beetje fris maar wel een lekker zonnetje. Langs de Maas van Blerick naar Neer. Altijd mooi zeker met de beginnende herfstkleuren. Veel fietsers en wandelaars onderweg. Via Buggenum en Haelen weer terug. Vandaag ook ruim 60 km op de teller. Prima fietsweekend dus.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *