Fietstocht naar Wenen

Jan Annie Frans Ger Hay Wiek Toos Elly Ria en Maria

Op zaterdag 28 mei a.s. vertrekken 8 Vélo leden voor een fietstocht naar Wenen.

Na de geslaagde fietstocht naar Lourdes in 2009 is eind 2010 het plan opgevat om nog een keer een dergelijke fietstocht te ondernemen. Dit maal als einddoel Wenen. De route is wederom met behulp van gps uitgezet. De hotels zijn gereserveerd. Na een voortvarende start van de voorbereiding kwam op 8 maart jl. een grote tegenslag. Mede organisator en fietser Lei Vullers is toen plotseling overleden. Hij had zich zo verheugd op deze tocht. Wij nemen hem in onze gedachten mee.

De voorbereiding kende nog wat haperingen. Jan Berben moest vanwege knieproblemen afzien van de tocht. Jan Nijssen, die als chauffeur en begeleider weer graag mee had gewild moest ook afhaken vanwege een knieoperatie. Gelukkig hebben we Jan Willemsen bereid gevonden om ons te begeleiden, uiteraard met behulp van Annie Hendriks.

De fietsers zijn: Elly en Wiek Ewalts, Hay en Toos Peeters, Frans Kessels, Ger Hendriks, Maria Gommans en Ria Karis.

Ter voorbereiding op deze tocht zijn vanaf het vroege voorjaar op zaterdag de lange tochten gefietst (totaal ruim 1500 km). Daarbij was het weer bijna steeds heel goed. Daarnaast werd er natuurlijk ook op andere dagen kortere tochten gefietst. Iedereen is hierdoor in een goede conditie.

Ook dit keer zal er een website worden bijgehouden zodat het thuisfront de groep kan volgen: http://twcdevelo.waarbenjij.nu/

Na 11 dagen fietsen hoopt de groep op 7 juni in Wenen aan te komen. De twee dagen daarop zullen we in Wenen verblijven en op vrijdag 10 juni keert de groep huiswaarts.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *