Jaarafsluiting 2014

Vanaf tweede Kerstdag zijn er diverse toertochten gereden. De Leudaltocht op tweede Kerstdag werd, ondanks de mindere omstandigheden goed bezocht. De Heldense bossen vormen een redelijk veilig toevluchtsoord als het nat is, dus die werden ook aangedaan in deze laatste decemberdagen.
Oudjaarsdag is traditioneel de Oliebollentocht vanuit Someren, maar die werd afgelast. De ijs- en sneeuwresten maakten het parcours te slecht en gevaarlijk. De omstandigheden voor een tocht op de weg waren daarentegen wel behoorlijk. Dus werd in drie groepen vertrokken met de MTB’s voor een toertocht op de verharde wegen, die er immers wel goed bij liggen. Na afloop wordt het jaar gezamenlijk gezellig afgesloten onder het genot van koffie, thee, glühwein en een pilsje, maar bovenal onder het genot van de heerlijke oliebollen van schutterij St. Willibrordus.
Links en rechts hoor je al dat er plannen in de maak zijn voor het fietsjaar 2015, zowel wat materiaal als tochten betreft! Een traditioneel prima afsluiting van het jaar, waarin eenieder de kans schoon ziet elkaar een mooie jaarwisseling en een goed 2015 te wensen!
Chris en Leonie, evenals de brandweermannen, bedankt voor de zorgen en de gastvrijheid!

Op Nieuwjaarsdag reed een zestal alweer hun eerste rit van 2015, een hele aardige wegtocht van bijna 60 km, al was het in het begin opletten geblazen voor wat mogelijke gladheid.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *