Kerstweek 2017: Diverse tochten , meest rondom en in Meijel.

Er is veelvuldig gefietst in de kerstweek. De omstandigheden waren dan ook vrij goed. Op zondag 24 december stond de toertocht van de Wekkers uit Deurne op het programma. TWC de Vélo was met een zestal snelle mannen present en die reden de lange tocht van 65 km, daarmee inclusief heen en terug op 105 km uit kwamen. Knap werk van deze doorzetters. Overigens kon de organisatie meer dan 800 deelnemers inschrijven. Een ongekend aantal tegenwoordig. Alle overige groepen reden vooral Meijel, Neerkant, Liessel in diverse vormen en volgordes. Dat was overigens op de zaterdag ervoor ook al het geval.

Tweede Kerstdag betekent traditioneel de toertocht in het Leudal. Het regende s’ morgens om 7.00 uur iets en dat is eigenlijk net teveel voor het toch al gevoelige Leudalgebied. Dus was er maar een tweetal jonge Vélo-renners actief in dit gebied.
De overige renners, hetzij B, hetzij A renners reden wederom Meijel, Neerkant en Liessel. Alweer zal menigeen opperen, echter het verveelt niet. De parcoursen zijn inmiddels allemaal erg interessant en vooral goed begaanbaar en worden prima onderhouden. Dus het is bijna vanzelfsprekend als de omstandigheden wat minder zijn dat deze parcoursen gekozen worden. Kortom, een sportief geslaagde en gezellige kerstweek, want uiteraard wordt er behalve gefietst ook aan het after-werk aandacht besteed.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *