Vrijdag 31 oktober-Zondag 2 november: Damesgroep

Korte broek, korte mouwen: weer voor de racefiets. Op vrijdag maar twee dames en twee heren. Op zaterdag vier dames en drie heren. Tot Panheel de route richting Slingerberg. Daar naar rechts richting Thorn. Het fietspaadje in Thorn is tegenwoordig afgesloten, ook voor fietsers. Dus over de keien door Thorn richting Kessenich. Klein stukje België om via Neeritter weer in Nederland te komen. Via Haler, Weert, Schoor, Nederweert-Eind, Nederweert en Ospel weer terug in Meijel. Na 70 km staat bij de Siem de vlaai te wachten.
Op zondagmorgen kozen de vijf dames ondanks het prima weer toch voor de ATB. Via de Mariapeel naar de Lorbaan in America. Daar is de start van de 19 km lange ATB route in de Schadijkse bossen.
De route ligt er prima bij, helemaal geen natte stukken en met de losse zand viel het ook mee. Omdat deze route voor de eerste keer werd gereden door de dames was het geconcentreerd rijden en ‘avonturen’ hoe de beklimmingen en de afdalingen het beste gedaan konden worden. Terug naar Meijel hadden we de wind van voren. De zon en de mooie herfstkleuren maakten het wel mooi. Na 65 km weer terug in Meijel. De soep van de Nostalgie was dik verdiend!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *