Weekend 10 – 11 september

Damesgroep

Op zaterdag een ingelast rondje Duitsland. Veertien liefhebsters en liefhebbers op deze warme nazomerdag. Als route hadden we de “Hein” route die via Beringe, Panningen, Helden, Kessel en Hout-Blerick naar Venlo gaat. In het Jammerdal de eerste klimmetjes. Zo gaat het op en af totdat we rond de 75 km pauze hebben bij de Witt See. De koffie en kuchen smaken ons goed en gaat het voortvarend terug naar huis via Venlo, Hout-Blerick, Maasbree en Koningslust. Om half zes zijn we weer terug in Meijel waar een aantal toch nog een afzakkertje neemt bij de Nostalgie.

Op zondag 8 dames die een Brabant / Limburgs rondje fietsen We houden het droog en na precies twee uur zijn we weer terug in Meijel.

De herengroep reed evenals de dames op zaterdagmiddag rondje Duitsland. Het hoge aantal deelnemers van achttien, het vele draai- en keer werk samen met het wisselende tempo gaven de tocht een wat rommelig karakter. Desondanks een fraaie ronde van 110 km.  Op zondag koos zowel de A als de B-groep van de heren voor rondje Achelse Kluis van bijna 90 km, eerstgenoemde groep kende twaalf deelnemers terwijl de B-groep uit een zestal bestond. Prima omstandigheden en mooie ronde.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *