Weekend 20 – 21 oktober

Damesgroep

Vrijdag was een perfecte herfstdag. Veel zon en een temperatuur waarbij korte broek en korte mouwen voldoende waren. Drie dames en 1 heer fietsten een ronde van 63 km. Door de goede weersverwachting op zaterdag een tocht naar de Slingerberg. Dat was al even geleden dat er meer dan 100 km gefietst werd. Vier dames en vijf heren om 9.00 uur op het plein. De bekende weg naar het zuiden werd gefietst en na Urmond sloot Ronald nog aan om het laatste stuk naar de Slingerberg mee te fietsen. Na de Slingerberg en de Kloosterbergweg in Bunde was het tijd voor koffie. Maar helaas ons vaste adres, café het Hemelke, was wegens vakantie gesloten. Dan maar in Elsloo een adres zoeken. Dat was snel gevonden en ook daar smaakte de koffie en vlaai goed. Ronald daagde Michiel uit om samen terug te fietsen naar Meijel. De andere acht gingen “Bie Ool euver” om aan de Belgische kant van de Maas terug te fietsen. Het tempo bleef er goed in en na 142km werd bij de Nostalgie nog even nagepraat.

Zaterdagmorgen vertrok een vijftal heren Atb-ers voor de tocht vanaf het Witven in Someren voor een ronde van ruim 80 km. De route bestaat uit de permanente ATB routes van Lierop, Mierlo en de twee routes van Nuenen met letterlijk als hoogtepunt het Dak van Brabant. Een geweldige tocht gereden onder de best denkbare omstandigheden.
Zondag 21 oktober:
Op zondagmorgen 5 dames voor een ronde van 78 km met als keerpunt Lottum. Jammer voor de twee zieke dames die dit alles hebben moeten missen.
Twee herengroepen van 24 in totaal voor een ronde op de weg van 85 km, voor een zestal zelfs ruim 100 km, vanwege het vertrek om 9.00 uur.
Al met al een prachtig fietsweekend zo laat in oktober, met een zeer goede deelname.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *