Weekend 3 – 4 november

Vrijdag 2 november: Dames: Liessel.

Vrijdagmiddag stond er een stevige wind maar het was droog. Vier dames en een heer kozen voor de permanente MTB route in de Liesselse bossen. Net voor de regen waren we terug in Meijel. Zaterdag werd wijselijk besloten om niet te fietsen.

Zaterdag 3 november: Toertocht, koffie en vlaai.

De inmiddels gebruikelijke MTB-mid-season toertocht met na afloop koffie en vlaai bij de Siem viel afgelopen zaterdag grotendeels in het water, letterlijk. Het regende bijna de hele morgen en kort voor vertrek nog steeds. De paden in de bossen waren daardoor wel érg drassig en dat weerhield velen om de MTB van stal te halen. Desondanks een negental, verdeeld in twee groepen dat de modder opzocht, maar wel een gezellig samenzijn had met veel vlaai.
Hoe anders was het zondagmorgen, een grote opkomst en alle groepen kozen voor de beste optie na een regenachtige zaterdag: de Heldense bossen. Zo dachten er meer over want de bossen waren vol sportievelingen. De B-groep was het grootst in getal en werd in twee groepen van acht opgedeeld. De A-groep kende zeven in getal, de dames waren met zijn zessen.. Het was dan ook goed fietsen, de paden lagen er voor het grootste deel prima bij, en die enkele plas water kon wel vermeden worden. Opmerkingen die voorbij kwamen: “Meijel bruiste gisteravond, vandaag wat minder”. Of “Het is zwaar fietsen met een dubbele portie vlaai” Of “wat zijn die van de brandweer kalm”
Al met al een prima sportieve en gezellige zondagmorgen!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *