Zaterdag 16 februari: Heldense bossen

Het ATB seizoen is dicht bij het einde, een vijftal wegfietsers aan de start dus, maar toch nog achttien ATB-ers voor de kalendertocht Heldense bossen. Vanaf de parkeerplaats wordt in twee groepen een prachtige toertocht van ruim 50 km gereden. De paden liggen er, ondanks het laagje sneeuw van een dag eerder, prima bij en het loopt dan ook lekker.
Even een ontmoeting en een kort praatje met een peloton Heldense fietsers en dan weer verder voor een prachtige technische ronde.
Op zondagmorgen in totaal 30 gegadigden, een vijftal op de weg, en de 25 ATB-ers verdeeld in drie groepen,  twee herengroepen togen via de Neerkantse en Liesselse bossen naar het vernieuwde parcours in Vlierden terwijl de damesgroep koos voor de Heldense bossen.  Ook hier prachtige omstandigheden voor een technische ronde. Smet op de mooie fietsmorgen is een val van een van de heren, als gevolg van een stuk erg losse zand in een kuil. De pechvogel kwam er niet zonder kleerscheuren vanaf, laten we hopen dat de blessure meevalt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *