Zaterdag 17 februari: Schadijkse bossen / Ronde Venray.

Prima winterweer, droog en zonnig en een niet al te sterke oostenwind en temperaturen van rond de zes graden na de middag. Dat bracht een groep van veertien ATB liefhebbers op de been voor de immer mooie tocht naar de Schadijkse bossen. Op enkele plekken zouden met name de bochten toch wat modderig zijn. Dat kwam omdat de grond in de schaduw van de bomen niet overal geheel ontdooid was en het water nog vasthield. Maar verreweg het grootste deel van het parcours is droog. Na de gezamenlijke heenreis gaat op het parcours ieder naar eigen kunnen los voor de bijna 20 km singletrack. Die wordt zonder uitzondering als prima ervaren. Na deze ronde weer in peloton naar Meijel.
Dan een heren groep van zeven renners die de voorkeur gaven aan de wegfiets. Zij kozen voor rondje Venray van tegen de 90 km, ook een aantrekkelijke tocht, want het was zoals gezegd prima weer en wat extra kleding beschermde de renners.
Dan waren er nog enkele einzelgangers die hetzij de mountainbike hetzij de racefiets kozen voor een individuele tocht. Een hele mooie zaterdagmiddag werd bij de Siem afgesloten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *