Zaterdag 17 maart

Heren A-groep Bos- en Peelroute

Deze tocht gaat onder veel draaien en keren richting Ysselsteyn. Vandaag een lekker weertje en droog wegdek. Dit betekent voldoende deelname en geen wasbeurt voor de fietsen. De tocht van 85 kilometer werd in een mooi tempo verreden.

Zondagmorgen zag het weer er ondanks de mindere voorspellingen goed uit. Er stond een stevige zuidwesten wind. Dus er werd wind in vertrokken. Enkele jonge honden hadden er duidelijk zin en dit was aan het tempo goed te merken. De ruim 90 kilometerlange tocht werd in exact drie uur voltooid. Klokslag twaalf uur zaten we bij de Nostalgie aan de koffie en wederom smaakte de soep heerlijk

Damesgroep

Vandaag een ronde van 95 km op het programma met als keerpunt Haaren in Duitsland.

Aan de start 12 heren van de B-groep en 5 dames en 2 heren voor de damesgroep. Omdat het een tocht is met veel keren en draaien besluiten we in twee groepen te gaan. De vijf dames en 2 heren (verstandige keus overigens om met de dames mee te gaan) worden op de Witdonk door de B-groep ingehaald. Het gaat voorspoedig ondanks wat miezer in de buurt van Roermond. Na Roermond rijdt een van de dames lek. Als de band bijna vervangen is rijdt de B-groep ons voorbij!? Vijftig meter verderop staat de groep vanwege ook een lekke band, stil. De dames gaan dus weer voorop. Vlak na Haaren is de B-groep weer bij ons en even later halen ze ons weer in. Echter, in Roermond op het industrieterrein staat de B-groep weer een band te verwisselen. De damesgroep rijdt goed door en is na 95 km weer in Meijel. Vijf minuten later komt de B-groep aan met de nodige verhalen.

Op zondag 7 dames voor een ronde met keerpunt Maarheeze

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *