Zaterdag 19 september: Vélo-feestavond

Zaterdagmiddag was het bewolkt, er was bovendien wat regen voorspeld. Desondanks twee groepen van acht liefhebbers aan het vertrek. De heren B groep koos voor het keerpunt op Belgisch grondgebied en maakte er een leuke tocht van, wel een buitje, maar dat mocht de pret niet drukken.
Heren A begon in noordelijke richting en bleef naar de lucht kijken en paste de route aan die bewolking aan. De opzet was de meest donkere wolken te omzeilen. Dat lukte grotendeels, niet helemaal. Ter hoogte van Someren een buitje. Dat betekende even onder een viaduct een paar minuutjes schuilen en er werden wat regenjasjes tevoorschijn gehaald. Zo bleef de groep “rundum Hausen” koersen en hield het verder droog. Uiteindelijk worden de renners toch wat nat en vuil als gevolg van het opspattende water van de voorganger al viel het wel mee. Na 70 km vindt men het welletjes en wordt de koffie opgezocht.
S ’avonds is bij Frerichsoord de jaarlijkse feestavond. De Meulestraotfietsers hadden de organisatie op zich genomen. Deze groep mannen had een leuke avond voorbereid met spelletjes binnen en buiten. Klappers waren het eieren vangen en het spelletje petje op-petje af. Goed eten en drinken en gezellig bijkletsen was het devies. De opkomst was prima met bijna zestig liefhebbers. Hele leuke en geslaagde avond, met dank aan de creatieve Meuelestraotfietsers, petje af mannen! Voorzitter Frans-jozef Maas schonk middels een leuk woordje aandacht aan 40 jarige jubilaris Rob Peeters en kwam uitvoerig terug op diens inzet voor de vereniging. Echtgenote Toos werd bovendien in de bloemetjes gezet. Rob en Toos bedankt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *