Zaterdag 20 november – Witte Stein Reuver

Liefst 15 personen, 7 dames en 8 heren, hadden zich verzameld bij het veer in Kessel voor een tocht naar een onbekender gebied rond de Witte Stein in Reuver. Jos Reinders kent dit gebied goed, dus hij was vandaag onze gids.

Achter het bungalowpark in Reuver werd eerst even warm gedraaid waarna we naar het grensgebied fietsten. Het weer was perfect, een zonnetje en weinig wind.

In het Duitse gebied was het een afwisseling van flinke klimmetjes en mooie afdalingen. Af en toe moesten we toch lopen om boven te komen maar dat mocht de pret niet drukken. In Swalmen werd nog een stukje parcours van de clubkampioenschappen gefietst waarna we na  2,5 uur  weer terug waren bij de Witte Stein.

Bij een kop koffie en stuk vlaai werd de tocht nog even doorgesproken waarna de ene helft van de groep met de fiets terug ging naar Meijel (of Panningen) en de andere helft met  auto’s. Jos, nogmaals bedankt!

Foto’s van deze tocht zijn te zien op de site onder fotoalbum.

Een herengroep reed op deze zaterdagmiddag een mooie ronde van ruim 60 km in en om Leudal en Beegderhei. Op zondagmorgen een vijftiental aan het vertrek. De groep werd in tweeën gedeeld voor een prachtige ronde van ruim 50 km in de Grashoekse bossen en Kronenberg.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *