Zaterdag 22 december- Maandag 31 december: Jaarafsluiting

Een achttal reed op zaterdag 22 december een aardige ronde in de Heldense bossen. De omstandigheden waren acceptabel, al was het hier en daar toch wat aan de natte kant. Desondanks een fraaie toertocht van ruim 50 km. De zondag viel letterlijk in het water en tot en met de eerste Kerstdag viel er veel regen. Dus weinig animo voor de Leudal ATB tocht op Tweede Kerstdag. Een twaalftal koos dus voor de wegfiets, het was immers zacht en droog. Een mooie ronde van 80 km werd afgesloten met een bezoekje aan de kantine van de sporthal, de sporthal waar de zaalvoetballers hun kersttoernooi hielden.
Zaterdag 29 december kende voorjaarsachtige temperaturen en dus s’ middags zeventien renners aan het vertrek voor een snelle ronde op de weg van ruim 80 km. Zondagmorgen 30 december waren de meningen verdeeld. Een tiental koos, achteraf gezien een goede beslissing, voor de Gouden Helm ATB toertocht in Neerkant. De nattigheid bleek toch mee te vallen en het parcours was goed in orde. Een achttal had meer vertrouwen in de wegfiets en koos voor een ronde van 75 km, gekenmerkt door veel wind.
Op Oudejaarsdag traditioneel de oliebollentocht. Een achttal gegadigden voor de ATB tocht in Someren, waar de omstandigheden ook bleken mee te vallen, terwijl een dames- en herengroep een wegtocht van ruim 75 km maakten. Kenmerkend was het zachte weer, geen regen, wel veel wind. Na afloop een gezellig samenzijn met oliebollen van de schutterij, glühwein, koffie en een pilsje. Altijd een mooie afsluiting van het fietsjaar en zoals gewoonlijk goed bezocht! Chris, bedankt voor het regelen van de accommodatie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *