Zaterdag 26 maart

Damesgroep: Rondje Lozen.

De temperatuur was beduidend lager dan de afgelopen dagen, maar toch 12 liefhebbers voor rondje Lozen. Er leiden vele wegen naar dit Belgische plaatsje. De damesgroep koos voor Ospeldijk,  sluis 13 naar Nederweert, Maarheeze, Strijp, Achelse kluis en via knooppunten verder naar Lozen. Het plaatselijke fietscafé was helaas gesloten. Dan maar een pauze in Stramproy. De koffie en appelpunt smaakten goed en hierdoor gesterkt waren de laatste kilometers naar huis een makkie. Op de teller 100 km.

Op zondagmorgen 10 dames op het Raadhuisplein. Gekozen werd voor rondje Maas: Beringe, Koningslust, Maasbree, Boekend, Hout-Blerick langs de Maas tot en met Buggenum. Van daaruit via Haelen, Roggel en Heibloem naar de koffie.

De herengroep reed op zaterdagmiddag rondje Meinweg van 100 km. Ook hier een goede opkomst van 18 liefhebbers. Tweemaal lek ondanks prima wegdek. Verder was het een uitstekende toertocht met de gebruikelijke snelheidsverhogingen op de drie Meinwegheuvels.

De A groep, bestaande uit 16 renners reed op zondagmorgen rondje Sterksel onder voortreffelijke omstandigheden. Het rondje werd aangevuld met twee extra lussen, zodat het tevreden peloton, dat uitermate gedisciplineerd fietste,  kon terugzien op een hele aardige voorjaarstocht van 95 km.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *