Zondag 13 april: Tungelroy/Deurne

Een stevige wat frisse westenwind op zondagmorgen, maar droog, dus toch een behoorlijk groot aantal toertochtliefhebbers aan het vertrek.
De damesgroep van vier vergezeld door een heer reed een ronde van ruim 65 km in de omgeving van de Peel, met plaatsen als Deurne, Griendtsveen, Horst America.
Een damesgroep B in wording, drie in getal deze morgen, reed een verdienstelijke tocht van ruim 45 km in de contreien van Ospel, Nederweert en omstreken.
Heren B was weer de grootste groep, heren A bestond uit veertien gegadigden. Beide groepen kwamen elkaar in het buitengebied van Tungelroy tegen. Heren A reed via Stramproy via de knooppunten door België naar Neeritter, Kessenich en Pol. Langs het lateraal kanaal richting Buggenum en via Neer naar Kessel. Hier is er even een communicatiestoornis als in Kessel de weg afgesloten is wegens een wielerkoers. Het peloton valt uiteen, maar hergroepeert grotendeels net voorbij Baarlo. Via de Meeren terug naar Meijel, waar de tellers precies 100 km aangeven en na afloop de communicatieprobleempjes glad worden gestreken. Heel mooi fietsweekend onder aardige condities.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *