Zondag 15 januari: Liessel en Kronenberg.

Op zaterdag was het prima weer, droog, weinig wind en aangename temperaturen. Prima omstandigheden dus voor zowel wegfietsers als MTB-ers. Een tiental koos voor een ronde van ruim 80 km op de weg met als keerpunt Ysselsteyn, terwijl een achttal naar de Heldense bossen toog voor een mooie toertocht op de dikke banden.
Op zondagmorgen een geweldige opkomst voor de tijd van het jaar. Zoveel dat de MTB-ers in drie groepen werden verdeeld. Verder waren uiteraard ook de dames present, maar die waren al een half uur eerder vertrokken. Dit bracht in totaliteit meer dan dertig Vélo leden op de fiets deze zonnige zondagmorgen.
De eerste vertrekkende groep reed rondje Kronenberg, waar enkele nieuwe paadjes werden verkend, die er mooi bij lagen, al was her en der een hinderlijk obstakel aanwezig. Het tweede gedeelte bestond uit de Grashoekse bossen, daarmee het totaal op 57 km brengend. Dan reden twee groepen van acht renners vanaf de Simonshoekse bossen naar de Neerkantse bossen om aansluiting op de permanente MTB route van Liessel te krijgen. Ook hier werd de afstand van 50 km overschreden. Enkele wegfietsers kwamen na afloop hun ervaringen ook nog delen. Al met al een zeer geslaagd weekend, prachtig weer, hoge opkomst en een gezellige afsluiting.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *