Zondag 15 oktober: Kleine Vélo-tour Midden Limburg / Scheiven Dörpel / Vlierden.

Wederom een schitterende dag, volop zon, weinig wind en snel oplopende temperaturen. Dat deed de meerderheid kiezen voor de racefiets. Een twaalftal heren B koos voor een hele mooie ronde met café de Scheiven Dörpel in Aldeneik als keerpunt. De wind was niet sterk, wel merkbaar en kwam uit zuidelijke richting, dus een goede keuze. Na ruim 75 km werd het eindpunt de Heere bereikt, waar de dames en de heren A de zonnige plekjes op het terras al bezet hadden.
De herengroep A was wat meer verdeeld deze morgen, een zestal gaf de voorkeur aan de ATB en reed in behoorlijk tempo de vaste routes van Neerkant Liessel en Vlierden. In tegenstelling tot een week eerder nu in de meest voortreffelijke omstandigheden. Een enkeling overigens was al vanaf 8.00 uur op pad voor de 90 km lange tocht, de hiervoor beschreven versie plus de Bakelse bossen.
Dan een viertal heren A op de wegfiets en die reden de korte versie van de Vélo-tour Midden Limburg. Een ommetje over de Heibloemseweg naar Beringe bracht het totaal op 75 km.
Een geweldig mooi weekend wat fietsen betreft kon op zomerse wijze gezellig worden afgesloten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *