Zondag 16 juni: Dames, Meinweg

Acht dames en twee heren fietsen op zondagmorgen de mooie ronde Meinweg. De temperatuur is goed en de wind gelukkig niet meer zo krachtig als de dag ervoor. Bij de sluis bij Osen fietst een van de mannen rechtdoor. Hij had er geen rekening mee gehouden dat de damesgroep een lange tocht op het programma had staan. Na de fietsbrug over de waterkrachtcentrale in Linne de eerste en enige lekke band, veroorzaakt door een gat in de weg, bij de overgebleven heer in het peloton. Op de Meinweg fietst een groep heren, waaronder enkele zwaargewichten ons voorbij. Het groepje moest goed haar best doen om de Meijelse dames voor te blijven op de klimmetjes. Vanaf Kessel hadden we wind van opzij. Er werd goed doorgefietst zodat we na ruim 100 km om 13.00 uur weer Meijel binnenfietsten.
Volgende week zaterdag staat de  laatste trainingsrit op het programma zodat we zaterdag 29 juni goed getraind naar de Franse Alpen kunnen vertrekken.

Heren A reed ronde Maaseik van 100 km, zo’n beetje tegengesteld aan de Vélo-tour van april. Ook nu weer een stevige wind, maar de lasten zijn wat beter verdeeld dan de dag ervoor. Mooie ronde en prima weer. Heren B reed een ronde in eigen omgeving van pakweg 90 km.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *