Zondag 18 februari: Toertocht Liessel / Meijel-Neerkant / Hunsel.

Het was zonnig en het vroor nog twee graden op zondagmorgen. Een zwakke zuidenwind dus viel de kou erg mee. De ATB toertocht in Liessel stond op de kalender. Dus vertrok er om 8.30 uur een groep van veertien bikers naar Liessel, per ATB. Ter plekke kozen vijf renners voor de 60 km en de overigen namen de 45 km route. Het is bekend terrein, maar de organisatie had haar best gedaan er wat alternatieve stukken in te plakken. De totaal afstand bedraagt 70 respectievelijk 95 km eenmaal terug bij de Heere.
Een vijftal ATB liefhebbers gaf er de voorkeur aan om vanaf 9.30 wat dichter bij huis te blijven en reed Neerkant en tweemaal Meijel. En daar was het ook prima voor.
Dan een zevental wegfietsers en die reden een combinatie van rondje Hunsel en Leudal. Er werd rustig getoerd deze winterse morgen en soms vergaten de kopmannen waar ze af moesten draaien. Ze hadden het te druk met kwebbelen. Desondanks een hele aardige route van ruim 77 km en het voelde goed om op deze schitterende zonovergoten middag op de weg te koersen. Ook na afloop het bekende tafereel van koffie, soep en een biertje. Alweer een prima fietsweekend met een goede deelname kan worden bijgeschreven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *