Zondag 20 december: TWC de Wekkers, Deurne / Liessel / Heldense bossen

Prima omstandigheden op zondagmorgen, wel erg zacht voor de tijd van het jaar, dus minder warm kleden is het devies. Een groep van dertien liefhebbers koos voor de NTFU toertocht van 65 km vanuit Walsberg Deurne, georganiseerd door TWC de Wekkers. Het merendeel ging er per fiets naar toe en bracht zodoende hun aantal km ’s net over de 100. En, zoals gezegd, meer dan 500 fietsers over een nieuw aangelegd MTB pad zorgt ervoor dat dit maagdelijke pad minder hobbelig wordt. Het gaat inderdaad over het nieuwe Liessel gedeelte, dat deze zondag in het parcours van de Wekkers was opgenomen. Tevreden gezichten na afloop.

Heren B telde wederom dertien gegadigden en deze groep koos voor Neerkant en Liessel en kwamen zodoende op het parcours van de Wekkers terecht, gelukkig zonder andere renners te storen. Totale afstand bij thuiskomst tegen de 50 km.

Een resterend groepje van drie A rijders koos voor de Heldense bossen, waar het druk was met fietsers, en reed een hele fraaie ronde van ruim 60 km met een terugrit langs het Neers kanaaltje. Ook onze damesgroep werd onderweg gegroet bij een mooie heuvelgroep vlakbij kasteel de Raay in Baarlo.

Gezellige afsluiting zoals gebruikelijk op zondag bij de Nostalgie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *