Zondag 28 januari: Liessel /Vlierden / Vélo-tour Midden Limburg.

Het was een wat grijze morgen en het had een mm geregend gedurende de nacht. Geen probleem voor de diverse parcoursen in de omgeving. De opkomst deze morgen lag even boven de vijf en twintig.
In diverse groepjes werd het nodige ATB werk verricht. Een groep van acht heren A reed Meijel – Neerkant – Liessel in naar verluidt stevig tempo.
Heren B werden verdeeld in een aantal groepjes en reden een vergelijkbaar parcours, terwijl een groepje van vijf ervoor koos ook Vlierden er nog aan te plakken.
Drie heren gaven, ondanks het iets natte wegdek, de voorkeur aan de wegfiets en reden de korte versie van de Vélo-tour Midden Limburg van 70 km. De wind was behoorlijk, maar het drietal kon deze last gelijkelijk verdelen en genoot volop van hun wegkilometers. De temperatuur was dan ook best aan de hoge kant, dus van kou geen sprake. Al deze groepen en groepjes kwamen na afloop bij elkaar bij de Heere, waar zoals gewoonlijk de geserveerde soep prima smaakt. Nog even nakaarten en een goed geslaagd fietsweekend kan weer bijgeschreven worden.
Trouwens, voor de spinning liefhebbers bij SportHelden: komende woensdag en donderdag is er geen spinnen wegens werkzaamheden in de spinningzaal !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *