Zondag 5 februari: Heldense bossen / Liessel.

Het was na de zes mm regen van zaterdag een prachtige zonnige wel wat frisse morgen. Een aantal had na wat WhatsApp verkeer besloten voor de wegfiets te kiezen. Maar het merendeel mountainbikers aan het vertrek. Heren B telde veertien zielen en togen naar de Heldense bossen. De groep werd in tweeën gedeeld en het was er prima rijden. Dus tevreden gezichten na afloop van deze ruim 50 km lange toertocht.
Heren A bestond uit zeven gegadigden en deze groep koos voor Neerkant en Liessel. Voor beide parcoursen zijn die 6 mm een fluitje van een cent om te verwerken. Een paar uurtjes droog weer en alles is weg. Dat bleek ook zo te zijn en de fietsen inclusief hun berijders bleven behoorlijk schoon.
Na de snelle bijna 50 km en bijna thuis was men het niet helemaal eens. Het was wat te vroeg om naar de koffie te rijden, een tweetal reed nog een deel van Simonshoekse bossen-route, een ander tweetal scharrelde nog wat in het Startebos tot ze schrokken van het natuurschoon en met een gebroken spaak naar de koffie togen. De overigen hadden intussen al besloten toch naar de koffie te rijden. Binnen een kwartiertje was het bij de Heere gevuld met dorstige fietsers. Een wat mindere zaterdag gevolgd door een prima zondag. Ook de wegfietsers waren content bij afwezigheid van

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *