Wielerfestijn

In navolging van de verschillende jubileumactiviteiten die dit jaar al hebben plaatsgevonden kijken we uit naar het hoogtepunt van dit speciale jubileumjaar. Vrijdag 25 en zaterdag 26 oktober zal het Wielerfestijn 2024 plaatsvinden. Een nostalgische avond die zijn oorsprong kent in de wieler 6 daagse zoals deze in het verleden werd georganiseerd door schutterij Sint Willibrordus. Na 18 jaar afwezigheid zal Meijel weer in de ban zijn van het indoor baanwielrennen op de hometrainers. De organisatie zal in handen zijn van TWC de Vélo. De Heere van Meijel zal 2 avonden het bruisend centrum zijn voor de gehele Meijelse bevolking die een avondje vertier wil. Zwetend op de fiets om je buurman voor te blijven of met een pilsje in de hand kijkend naar vrienden en bekenden die zich van de meest sportieve kant laten zien.

Een team bestaat uit 4 personen namelijk; Sponsor, Ploegleider, Renner 1, Renner 2.

De sponsor neemt de inschrijfkosten van €200,- voor zijn rekening. Daarvoor krijgt hij/zij 2 avonden vertier, reclame uitingen via de social media voorafgaande aan het evenement, zichtbaar op de schermen tijdens het evenement en 32 consumpties voor het gehele team tijdens het evenement.

De ploegleider is de mentale steun voor de renners, hij is het aanspreekpunt voor het team en zorgt dat de renners geheel ondersteund worden. De 2 renners zullen zich letterlijk in het zweet dienen te werken om de sponsor trots te maken. De renners zullen iedere avond 3 onderdelen; 500m sprint, 1000m achtervolging en de 2000m koppelkoers afleggen op de hometrainers. Hieraan zijn ook leuke mooie prijzen te winnen.

Mocht je als renner/sponsor graag mee willen doen, kijk dan eens rond in je werk/familie/kennissenkring om een team samen te stellen en schrijf je in. Inschrijven doe je door een mailtje te sturen naar wielerfestijn@twcdevelo.nl . Geef in deze mail aan dat je graag mee wilt doen met dit geweldige evenement onder vermelding van sponsor en contact gegevens. Hierna zul je meer informatie ontvangen.

Het reglement kun je hier vinden.